Jobba hos oss

Vilka vi är 


Prosalus AB har i dagsläget två hälsocentraler belägna i Norrtälje och Rimbo med drygt 15 000 listade patienter. Vår vision är att bli Sveriges mest omtyckta vårdcentral av våra medarbetare och våra patienter. I personalstyrkan har vi många olika professioner och ett nära samarbete mellan hälsocentralerna. I Rimbo har vi BVC sedan 2018 och är glada att öppna en även i Norrtälje.

Hos oss arbetar vi gärna i team med olika professioner och vi har fokus på hög vårdkvalité och god arbetsmiljö. Vi på Prosalus är ett trivsamt gäng som är måna om varandra och vi värnar om vårt arbetsklimat.

Diabetessköterska till Norrtälje Hälsocentral


Norrtälje Hälsocentral söker erfaren diabetessköterska för kvalificerat primärvårdsarbete. Tjänsten är på 100% (tjänstgöringsgrad kan diskuteras).

 

Vi söker Dig som är diabetessköterska till vår mottagning. Arbetet består av sedvanligt mottagningsarbete samt telefonrådgivning. Om du har erfarenhet av primärvård är det en fördel, dock ej ett krav.

 

Vi söker dig som är ansvarsfull och har ett stort engagemang för ditt arbete med patienten. Vi lägger stor vikt vid och värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och gott medarbetarskap samt att du liksom vi är intresserad av att ge vård med hög medicinsk kvalitet

 

Välkommen att söka till oss! Du kan mejla din ansökan till jobb@prosalus.se

Publicerad 2021-08-30

 

Enhetschef till Rimbo Hälsocentral


Är du en tydlig ledare med förmåga att skapa delaktighet hos dina medarbetare?

Rimbo Hälsocentral, Prosalus AB, söker en enhetschef

 

Vilka vi är:

Prosalus AB är ett snabbt växande vårdbolag som driver två vårdcentraler, Rimbo Hälsocentral och Norrtälje Hälsocentral. Rimbo Hälsocentral är en välfungerande och stabil verksamhet som är mycket omtyckt av både patienter och personal. På mottagningen jobbar alla tillsammans och som enhetschef i Rimbo har man ett nära samarbete med alla professioner och är en viktig del av ledningsgruppen som även består av enhetschef för Norrtälje Hälsocentral samt en övergripande läkarchef, en driftansvarig och ekonomiansvariga. Rimbo Hälsocentral har även BVC kopplat till sig.

 

Vi söker:

Rimbo Hälsocentral utvecklas för att möta dagens och framtidens utmaningar och möjligheter. Vi söker nu en enhetschef som vill vara med på vår resa och utveckla vår mottagning framåt!

 

Vi söker dig som är medicinskt utbildad, driven, har verksamheten i fokus och kan bidra med att behålla en positiv arbetsmiljö. Du ska vara en erfaren chef som är bekväm i ditt ledarskap. Du får gärna ha genomgått ledarskapsutbildningar. Som person är du kompetent, empatisk, engagerad och har nära till humor. Du är en naturlig lagspelare som är van vid att ta egna initiativ och driva förändringar samt ta ansvar för både patienter och för mottagningen.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi har kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Vill du fortsätta att utveckla en framgångsrik vårdcentral på ett coachande sätt för att säkra framtida rekrytering och behålla den positiva anda som redan finns? Skicka din ansökan, bestående av CV och personligt brev, till eva.bergstrom@prosalus.se senast den 31 augusti 2021. Vi rekryterar löpande och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Publicerad 2021-07-30